Građevinska direkcija Srbije je završila izgradnju prve faze Zemunskih kapija-objekata C, D i E sa 323 stanara. Prvi stanari novog naselja dočekali su 2019. godinu u svojim stanovima.

Ukoliko razmišljajte o kupovini stana u Zemunskim kapijama, obaveštavamo vas da do juna 2019. godine kupcima dvosobnih stanova u prizemlju zgrada C,D i E odobravamo popust od 3 odsto. Cene stanova sa popustom se kreću u rasponu od 1413 €/m2 do 1459 €/m2 bez PDV-a.

U ponudi su i stanovi u objektu G. Za sve ugovore overene do kraja januara odobravamo popust od 4 odsto, nakon čega će važiti puna cena kvadrata u rasponu od 1410 €/m2 do 1588 €/m2 bez PDV-a, u zavisnosti od strukture stana, kvadrаture i pozicije u zgradi.

Cena garažnog mesta uz mogućnost otplate na 5 godina bez kamate iznosi 7500 € bez PDV-a, dok za jednokratnu isplatu odobravamo popust od 25 %, tako da cena garažnog mesta iznosi 5.625 evra bez PDV-a.

Građevinska direkcija Srbije odobrava kratkoročnu beskamatnu pozajmicu do 9,1 % vrednosti stana kupcima prvog stana, koji ostvaruju pravo na povraćaj PDV-a. Beskamatnu pozajmicu kupac prvog stana može da iskoristi za obezbeđivanje učešća za stambeni kredit.