Zemunske kapije će uskoro dočekati prve stanare. Zgrade C, D I E se pripremaju za useljenje. Uskoro će svaka stambena jedinica postati nečiji dom, jedinstven i poseban. Novi stanari će svoj životni prostor oplemeniti i učiniti ga mestom na kome se grade nove uspomene i ostvaruju najlepši snovi.

Ukoliko razmišljajte o kupovini stana u Zemunskim kapijama, obaveštavamo vas da do kraja godine kupcima dvosobnih stanova odobravamo popust od 3 odsto. U ponudi su dvosobni stanovi od 47m2 do 55m2 u objektima prve faze C,D i E. Cene stanova sa popustom se kreću u rasponu od 1371 €/m2 do 1478 €/m2 bez PDV-a.

U prodaji su i stanovi ostalih struktura u objektima C,D, E i G po ceni od 1371 €/m2 do 1530 €/m2 bez PDV-a. Cena garažnog mesta uz mogućnost otplate na 5 godina bez kamate iznosi 7500 € bez PDV-a, dok za jednokratnu isplatu odobravamo popust od 25 %, tako da cena garažnog mesta iznosi 5.625 evra bez PDV-a.

Građevinska direkcija Srbije odobrava kratkoročnu beskamatnu pozajmicu do 9,1 % vrednosti stana kupcima prvog stana, koji ostvaruju pravo na povraćaj PDV-a. Beskamatnu pozajmicu kupac prvog stana može da iskoristi za obezbeđivanje učešća za stambeni kredit.

Više informacija na www.zemunskekapije.com