Suncana strana Novi Sad

Naselje Sunčana strana nalazi se na zapadnoj strani Novog Sada, na mestu nekadašnje kasarne “Jugovićevo”.
Lokacija je saobraćajno dobro povezana sa centrom grada. Saobraćajnice koje se nalaze na obodu naselja, Bulevar Vojvode Stepe i Bulevar Evrope, obezbeđuju laku saobraćajnu komunikaciju kako sa centrom Novom Sada, tako i sa autoputem E 75.

U blizini naselja Sunčana strana nalaze se dve osnovne škole, trgovinski objekti, samoposluga, a predviđen je i dalji razvoj ove lokacije i izgradnja poslovnih , rekreativnih i sportskih sadržaja. Građevinska direkcija Srbije je u naselju Sunčana strana izgradila 8 stambenih objekata sa 358 stanova.

Stanovi

od 45 m2 do 112 m2.

Stanovi su različite strukture i kvadrature: od jednoiposobnih do četvorosobnih.

karakteristike objekta

Objekti u naselju Sunčana strana spadaju u kategoriju energetski efikasnih, karakteriše ih visok kvalitet izgradnje, dobra termička izolacija, kao i najviši standardi u opremanju. Sanitarni elementi su prve klase italijanske proizvodnje, dok je u stanovima ugrađen parket I klase parene bukve.

 

izgled objekata

 

cena i uslovi kupovine

U naselju Sunčana strana u Novom Sadu u prodaji su dva poslednja stana u objektu D, površine 111 m2 i 124 m2, po promotivnoj ceni od 750 e/m2 sa PDV-om.

Ukoliko želite više informacija o stnovima i uslovima kupovine,
možete nas kontaktirati putem mail-a ili pozivom na neke od brojeva telefona koji su navedeni u kontaktu.

 

Kontakt

Građevinska direkcija Srbije
Bulevar Arsenija Čarnojevića 110, 11150 Novi Beograd
tel. 011/3209-870; 3209-940;
mail. suncanastrana@gds.rs

× Internet Explorer is missing updates required to view this site properly. Click here to update. OR even better, try out other great browsers, Chrome and Firefox are top of the best.