Suncana strana Novi Sad

Naselje Sunčana strana nalazi se na zapadnoj strani Novog Sada, na mestu nekadašnje kasarne “Jugovićevo”.
Lokacija je saobraćajno dobro povezana sa centrom grada. Saobraćajnice koje se nalaze na obodu naselja, Bulevar Vojvode Stepe i Bulevar Evrope, obezbeđuju laku saobraćajnu komunikaciju kako sa centrom Novom Sada, tako i sa autoputem E 75.

U blizini naselja Sunčana strana nalaze se dve osnovne škole, trgovinski objekti, samoposluga, a predviđen je i dalji razvoj ove lokacije i izgradnja poslovnih , rekreativnih i sportskih sadržaja. Građevinska direkcija Srbije je u naselju Sunčana strana izgradila 6 stambenih objekata sa 336 stanova.

NOVI OBJEKTI

Nastavlja se izgradnja dva nova objekta sa ukupno 78 stanova. Objekti se sastoje od prizemlja, tri sprata i povučenog sprata, imaju po dve lamele, od kojih jedna ima 20, a druga 19 stanova.

Stanovi

od 45 m2 do 112 m2.

Stanovi su različite strukture i kvadrature: od jednoiposobnih do četvorosobnih.

karakteristike objekta

Objekti u naselju Sunčana strana spadaju u kategoriju energetski efikasnih, karakteriše ih visok kvalitet izgradnje, dobra termička izolacija, kao i najviši standardi u opremanju. Sanitarni elementi su prve klase italijanske proizvodnje, dok je u stanovima ugrađen parket I klase parene bukve.

 

izgled objekata

 

cena i uslovi kupovine

Cena kvadrata u novim objektima u naselju je

od 840 do 890 evra po m2 bez PDV-a

Raspon cene stana varira u zavisnosti od strukture, kvadrature i pozicije stana u stambenom objektu.

Kupac je obavezan da u roku od 7 dana od potpisivanja ugovora o kupoprodaji uplati 5% kapare od ukupne vrednosti nekretnine, a ostatak ugovorene vrednosti sa rokom isplate od 30 dana za kupce koji gotovinski plaćaju vrednost nepokretnosti, odnosno 120 dana za kupce koji kupovinu nepokretnosti realizuju putem kredita.

POVRAĆAJ PDV-A

Ukoliko kupac prvi put kupuje nepokretnost, odnosno nema stan u vlasništvu, ima pravo na povraćaj PDV-a , u skladu sa Zakonom o PDV-u.

Katalozi stanova

Pogledajte stanove u novim objektima u naselju Sunčana strana u Novom Sadu

Objekat F1 i F2
Objekat F3 i F4

 

Ukoliko želite više informacija o stnovima i uslovima kupovine,
možete nas kontaktirati putem mail-a ili pozivom na neke od brojeva telefona koji su navedeni u kontaktu.

 

Kontakt

Građevinska direkcija Srbije
Bulevar Arsenija Čarnojevića 110, 11150 Novi Beograd
tel. 011/3209-870; 3209-940;
mail. suncanastrana@gds.rs

× Internet Explorer is missing updates required to view this site properly. Click here to update. OR even better, try out other great browsers, Chrome and Firefox are top of the best.