Naselje Stepa Stepanović

Naselje Stepa Stepanović nalazi se 6 km od centra Beograda, na prostoru kompleksa bivše kasarne “Stepa Stepanović” na Voždovcu. Pogled na južnu kapiju Beograda, Avalski toranj i Hram Svetog Save, blizina centra grada, dobra infrastruktura i mirno okruženje predstavljaju prednosti ove lokacije.

Stambene zgrade su grupisane u sedam odvojenih celina, a internom saobraćajnom i pešačkom mrežom povezane su sa već odstojećom infrastrukturom koja okružuje naselje. Ceo koncept naselja se zasniva na umerenom saobraćaju u okviru kompleksa, što obezbeđuje privatnost i mir stanarima.

Zelene površine zauzimaju oko 50 odsto slobodnih površina i čine naselje prijatnim mestom za život. U sklopu uređenja partera posađena su stabla hrasta, javora, breze, likvidambara, zimzeleni borovi i kedrovi, lavanda i drugo ukrasno bilje.

U kompleksu su napravljeni brojni sadržaji za rekreaciju: tri terena za male sportove, šest dečijih igrališta sa tartanom, staza za boćanje za starije žitelje naselja i teretana na otvorenom za sve rekreativce. Svi potrebni prateći sadržaji definisani su u skladu sa potrebama za oko 13.000 stanovnika. Projekat predviđa dve osnovne škole, dve predškolske ustanove i depandans vrtića, poslovno-komercijalni objekat, zdravstvenu stanicu i zelenu pijacu.

 

Video snimak naselja Stepa Stepanović

 

Karakteristike naselja

42 hektara naselja • 44 objekta • 4.616 stanova od 33 do 130 m2
146 lokala • 1.430 garažnih mesta • 3.300 parking mesta
9,5km novih saobraćajnica • funkcionalna organizacija prostora • zelene površine

 

Uslovi kupovine

Informacije o uslovima kupovine lokala i garažnih mesta.

 

Više

logo-stepa-cir-big

 

PONUDA RASPOLOŽIVIH NEKRETNINA NA DAN 19.12.2017. GODINE

Garažno mesto

 

Ponuda raspoloživih nekretnina se ažurira jednom mesečno. Sve cene nepokretnosti izražene su u Evrima.

 

Mapa naselja Stepa Stepanović

 

 

Kontakt

GRAĐEVINSKA DIREKCIJA SRBIJE
Bulevar Arsenija Čarnojevića 110
11150 Novi Beograd, Srbija
Tel: 011/3209 817, 3209 812, 3209 819
Radno vreme: ponedeljak-petak (8h -16h)

 

Aplikacija za podršku stanarima
 

Aktuelno

  • Zemunske kapije-popust 3%

    Kupcima stanova u naselju Zemunske kapije do kraja 2017. godine odobravamo popust od 6 odsto.

  • Beskamatna pozajmica za kupovinu lokala

    Građevinska direkcija Srbije svojim budućim kupcima poslovnog prostora u naselju Stepa Stepanović odobrava beskamatne pozajmice u iznosu do 50 odsto vrednosti lokala

  • Garažna mesta na 15 godina, bez kamate

    Građevinska direkcija Srbije donela je odluku da svim budućim kupcima garažnog mesta omogući duži rok otplate garažnog mesta, sa mesečnom ratom od 28 evra

× Internet Explorer is missing updates required to view this site properly. Click here to update. OR even better, try out other great browsers, Chrome and Firefox are top of the best.