Naselje Stepa Stepanović

Naselje Stepa Stepanović nalazi se 6 km od centra Beograda, na prostoru kompleksa bivše kasarne “Stepa Stepanović” na Voždovcu. Pogled na južnu kapiju Beograda, Avalski toranj i Hram Svetog Save, blizina centra grada, dobra infrastruktura i mirno okruženje predstavljaju prednosti ove lokacije.

Stambene zgrade su grupisane u sedam odvojenih celina, a internom saobraćajnom i pešačkom mrežom povezane su sa već odstojećom infrastrukturom koja okružuje naselje. Ceo koncept naselja se zasniva na umerenom saobraćaju u okviru kompleksa, što obezbeđuje privatnost i mir stanarima.

Zelene površine zauzimaju oko 50 odsto slobodnih površina i čine naselje prijatnim mestom za život. U sklopu uređenja partera posađena su stabla hrasta, javora, breze, likvidambara, zimzeleni borovi i kedrovi, lavanda i drugo ukrasno bilje.

U kompleksu su napravljeni brojni sadržaji za rekreaciju: tri terena za male sportove, šest dečijih igrališta sa tartanom, staza za boćanje za starije žitelje naselja i teretana na otvorenom za sve rekreativce. Svi potrebni prateći sadržaji definisani su u skladu sa potrebama za oko 13.000 stanovnika. Projekat predviđa dve osnovne škole, dve predškolske ustanove i depandans vrtića, poslovno-komercijalni objekat, zdravstvenu stanicu i zelenu pijacu.

 

Video snimak naselja Stepa Stepanović

 

Karakteristike naselja

42 hektara naselja • 44 objekta • 4.616 stanova od 33 do 130 m2
146 lokala • 1.430 garažnih mesta • 3.300 parking mesta
9,5km novih saobraćajnica • funkcionalna organizacija prostora • zelene površine

 

Uslovi kupovine

Informacije o uslovima kupovine lokala.

U naselju Stepa Stepanović u Beogradu u prodaji su lokali po ceni od 1570€/m2 sa PDV-om. Lokali se nalaze u prizemlju objekata, a njihove kvadrature su od 29m2 do 65 m2.

Kupovina lokala u najmlađem beogradskom naselju je idealna prilika da razvijete svoj biznis u sektoru uslužnih delatnosti. Otvaranje nove pekare, restorana, kafića, prodavnice, butika, stomatološke ordinacije, igraonice ili fitnes centra predstavlja izuzetnu poslovnu šansu, imajući u vidu da potrebe naselja sa preko 13 hiljada ljudi svakodnevno rastu.

Lokale mogu da kupe fizička i pravna lica, gotovinski ili putem komercijalnih kredita banaka.

BESKAMATNA POZAJMICA

Građevinska direkcija Srbije svojim budućim kupcima poslovnog prostora u naselju Stepa Stepanović odobrava beskamatne pozajmice u iznosu do 50 % vrednosti lokala.

 

logo-stepa-cir-big

PONUDA RASPOLOŽIVIH NEKRETNINA

Lokali

Ponuda raspoloživih nekretnina u naselju Stepa Stepanović. Sve cene nepokretnosti izražene su u Evrima.

Svi stanovi u naselju Stepa Stepanović su prodati.

 

Mapa naselja Stepa Stepanović

 

 

Kontakt

GRAĐEVINSKA DIREKCIJA SRBIJE
Bulevar Arsenija Čarnojevića 110
11150 Novi Beograd, Srbija
Tel: 011/3209 817, 3209 812, 3209 819
Radno vreme: ponedeljak-petak (8h -16h)

 

Aplikacija za podršku stanarima
 

Aktuelno

× Internet Explorer is missing updates required to view this site properly. Click here to update. OR even better, try out other great browsers, Chrome and Firefox are top of the best.