Naselje Ivan Ribar

Uslovi kupovine u objektima 2, 4, 5 i 6

STAN

U objektima 2, 4, 5 i 6 u prodaji trosobni stanovi u rasponu od 69 m2 do 75m2. Cena kvadrata: 1290 €/m2

Stanovi mogu da se kupe:
• gotovinski
• putem stambenog kredita

Građevinska direkcije Srbije svojim budućim kupcima odobrava beskamatne pozajmice do 11 odsto za kupovinu stana.

TIP STANA – 71,71 m2

U objektima 2, 4, 5 i 6 u ponudi je ovaj tip trosobnog stana po ceni od 1290 eura po m2. Troškove poreza na prenos apsolutnih prava snosi Direkcija. Za ove stanove Direkcija odobrava i beskamatne pozajmice do 11% vrednosti stana sa rokom otplate do 10 godina.

kataloški prikaz – 71,71 m2

TIP STANA – 75,47 m2

U objektima 2, 4, 5 i 6 u ponudi je ovaj tip trosobnog stana po ceni od 1290 eura po m2. Troškove poreza na prenos apsolutnih prava snosi Direkcija. Za ove stanove Direkcija odobrava i beskamatne pozajmice do 11% vrednosti stana sa rokom otplate do 10 godina.

kataloški prikaz – 75,47 m2

GARAŽNO MESTO

Građevinska direkcija Srbije donela je odluku da svim kupcima garažnih mesta na lokaciji Dr Ivan Ribar u Beogradu omogući kupovinu na rate bez kamate.

Kupac garažnog mesta obezbeđuje 20% vrednosti na ime učešća, a preostali iznos uplaćuje u jednakim mesečnim ratama sa maksimalnim rokom otplate do 15 godina bez kamate.

Naselje Cena garažnog mesta Učešće 20 % Mesečna rata
Dr Ivan Ribar 6480 evra 1296 evra 28 evra

Maksimalni period otplate garažnog mesta je 15 godina, ali može biti i kraći, u skladu sa mogućnostima i potrebama kupca.

 

O NASELJU

Naselje Dr Ivana Ribara prostire se na površini od 3.4 hektara, a od toga ukupna površina stambenog prostora iznosi oko 67.000m2. U kompleksu je izgrađeno 6 objekata sa 717 stanova, različitih struktura – od jednosobnih do troipoosbnih, kvadrature od 31 do 113 m2. Grade se još dva nova stambena objekta sa 212 stanova.

Stanovi su projektovani tako da obezbedjuju najviši kvalitet stanovanja: imaju jasno izdvojenu noćnu zonu sa spavaćim sobama od prostrane dnevne zone koju čine kuhinja, trpezarija i dnevni boravak sa terasom i pogledom na drvorede i zelene površine. Na poslednjim etažama smešteni su trosobni stanovi sa pogledom ka reci Savi i velikim krovnim terasama.

INFRASTRUKTURA U FUNKCIJI KOMFORA

U kompleksu su predviđeni poslovno-komercijalni sadržaji neophodni za svakodnevno funkcionisanje naselja, kao i predškolska ustanova.
U kompleksu postoji 288 garažnih mesta i otvorena parking mesta, koja zadovoljavaju potrebe novog naselja. Uz otvorena parking mesta duž obodne saobraćajnice posađeni su drvoredi listopadnog drveća koje pruža osenčenost i hlad u letnjim mesecima.

UNUTRAŠNJA DVORIŠTA I ZELENE POVRŠINE

U centralnom delu naselja, između objekata, se nalaze tri unutrašnja dvorišta. Centralni atrijum je javnog karaktera i obezbeđuje saobraćajnu komunikaciju unutar kompleksa.

Preostala dva unutrašnja dvorišta su rezidencijalnog karaktera i sadrže bašte pune zelenila sa klupama za sedenje i dečje igralište.

Video snimak naselja Ivan Ribar

 

Karakteristike naselja

3,4 hektara naselja • 67.000m2 stambeno-poslovnog prostora
8 objekata • 919 stanova od 31 do 113 m2
288 garažnih mesta i otvorena parking mesta
uređene zelene površine

logo-ivan-ribar-cir-big

 

Aplikacija za podršku stanarima

Aktuelno

× Internet Explorer is missing updates required to view this site properly. Click here to update. OR even better, try out other great browsers, Chrome and Firefox are top of the best.