Naselje Ivan Ribar

PRODAJA GARAŽNIH I PARKING MESTA U OBJEKTIMA 7 I 8

 

Cena garažnog mesta:
5400€ bez PDV-a.

Kupac je obavezan da u roku od 7 dana od potpisivanja ugovora o kupoprodaji uplati 5% kapare od ukupne vrednosti garažnog mesta, a ostatak ugovorene vrednosti sa rokom isplate od 30 dana za kupce koji gotovinski plaćaju garažno mesto, odnosno 60 dana za kupce koji kupovinu nepokretnosti realizuju putem kredita.

Cena parking mesta u nivou prizemlja:
5.400 € bez PDV-a.

Kupac je obavezan da u roku od 7 dana od potpisivanja ugovora o kupoprodaji uplati 20% ugovorene vrednosti parking mesta, a ostatak ugovorene vrednosti sa rokom otplate od 5 godina bez kamate, sa mesečnom ratom od 86 evra.

 

U NASELJU DR IVAN RIBAR SU PRODATI SVI STANOVI

 

O NASELJU

Naselje Dr Ivana Ribara prostire se na površini od 3.4 hektara, a od toga ukupna površina stambenog prostora iznosi oko 76.000 m2. U kompleksu je izgrađeno 8 objekata sa 919 stanova, različitih struktura – od jednosobnih do troipoosbnih, kvadrature od 31 do 113 m2.

Stanovi su projektovani tako da obezbedjuju najviši kvalitet stanovanja: imaju jasno izdvojenu noćnu zonu sa spavaćim sobama od prostrane dnevne zone koju čine kuhinja, trpezarija i dnevni boravak sa terasom i pogledom na drvorede i zelene površine. Na poslednjim etažama smešteni su trosobni stanovi sa pogledom ka reci Savi i velikim krovnim terasama.

INFRASTRUKTURA U FUNKCIJI KOMFORA

U kompleksu su predviđeni poslovno-komercijalni sadržaji neophodni za svakodnevno funkcionisanje naselja, kao i predškolska ustanova.
U kompleksu postoji 288 garažnih mesta i otvorena parking mesta, koja zadovoljavaju potrebe novog naselja. Uz otvorena parking mesta duž obodne saobraćajnice posađeni su drvoredi listopadnog drveća koje pruža osenčenost i hlad u letnjim mesecima.

UNUTRAŠNJA DVORIŠTA I ZELENE POVRŠINE

U centralnom delu naselja, između objekata, se nalaze tri unutrašnja dvorišta. Centralni atrijum je javnog karaktera i obezbeđuje saobraćajnu komunikaciju unutar kompleksa.

Preostala dva unutrašnja dvorišta su rezidencijalnog karaktera i sadrže bašte pune zelenila sa klupama za sedenje i dečje igralište.

Video snimak naselja Ivan Ribar

 

Karakteristike naselja

3,4 hektara naselja • 76.000 m2 stambeno-poslovnog prostora
8 objekata • 919 stanova od 31 do 113 m2
288 garažnih mesta i otvorena parking mesta
uređene zelene površine

logo-ivan-ribar-cir-big

 

Aplikacija za podršku stanarima

Aktuelno

× Internet Explorer is missing updates required to view this site properly. Click here to update. OR even better, try out other great browsers, Chrome and Firefox are top of the best.