Naselje Ivan Ribar – objekti 7 i 8

NOVI OBJEKTI 7 I 8 U NASELJU DR IVAN RIBAR

Gradjevinska direkcija Srbije je u martu 2016. godine počela izgradnju dve nove zgrade u naselju Dr Ivan Ribar. Nove zgrade su pozicionirane u zapadnom delu naselja: imaće 212 stanova, kvadrature od 31-113m2. Rok za završetak izgradnje je jun 2017. godine.
Više informacija o novim zgradama na sajtu:

www.ivanribar.com

DR-Ivan-Ribar-952x942-baner-ka-sajtu

O NASELJU

Naselje Dr Ivana Ribara prostire se na površini od 3.4 hektara, a od toga ukupna površina stambenog prostora iznosi oko 67.000m2. U kompleksu je izgrađeno 6 objekata sa 717 stanova, različitih struktura – od jednosobnih do troipoosbnih, kvadrature od 31 do 113 m2. Grade se još dva nova stambena objekta sa 212 stanova.

Stanovi su projektovani tako da obezbedjuju najviši kvalitet stanovanja: imaju jasno izdvojenu noćnu zonu sa spavaćim sobama od prostrane dnevne zone koju čine kuhinja, trpezarija i dnevni boravak sa terasom i pogledom na drvorede i zelene površine. Na poslednjim etažama smešteni su trosobni stanovi sa pogledom ka reci Savi i velikim krovnim terasama.

INFRASTRUKTURA U FUNKCIJI KOMFORA

U kompleksu su predviđeni poslovno-komercijalni sadržaji neophodni za svakodnevno funkcionisanje naselja, kao i predškolska ustanova.
U kompleksu postoji 288 garažnih mesta i otvorena parking mesta, koja zadovoljavaju potrebe novog naselja. Uz otvorena parking mesta duž obodne saobraćajnice posađeni su drvoredi listopadnog drveća koje pruža osenčenost i hlad u letnjim mesecima.

UNUTRAŠNJA DVORIŠTA I ZELENE POVRŠINE

U centralnom delu naselja, između objekata, se nalaze tri unutrašnja dvorišta. Centralni atrijum je javnog karaktera i obezbeđuje saobraćajnu komunikaciju unutar kompleksa.

Preostala dva unutrašnja dvorišta su rezidencijalnog karaktera i sadrže bašte pune zelenila sa klupama za sedenje i dečje igralište.

Objekti 7 i 8 – 3D prikaz

 

Karakteristike naselja

3,4 hektara naselja • 67.000m2 stambeno-poslovnog prostora
8 objekata • 919 stanova od 31 do 113 m2
288 garažnih mesta i otvorena parking mesta
uređene zelene površine

logo-ivan-ribar-cir-big

× Internet Explorer is missing updates required to view this site properly. Click here to update. OR even better, try out other great browsers, Chrome and Firefox are top of the best.