Građevinska direkcija Srbije omogućila je kupcima garažnog mesta u naseljima Braće Jerković-Padina i Stepa Stepanović, kao i parking mesta u naselju Dr Ivan Ribar u Beogradu kupovinu na rate bez kamate.

BRAĆE JERKOVIĆ-PADINA

Naselje Cena parking mesta Učešće 20 % Mesečna rata
Braće Jerković-Padina 5000 € 1000 evra 34 evra

Maksimalni period otplate garažnog mesta je 10 godina, ali može biti i kraći.

DR IVAN RIBAR

U objektima 7 I 8 u naselju Dr Ivan Ribar u ponudi su garažna mesta u podzemnoj etaži, kao i parking mesta u nivou prizemlja po ceni od 5400 € bez PDV-a.

Način isplate parking mesta u nivou prizemlja

Kupac je obavezan da u roku od 7 dana od potpisivanja ugovora o kupoprodaji uplati 20% ugovorene vrednosti parking mesta, a ostatak ugovorene vrednosti sa rokom otplate od 5 godina u jednakim mesečnim ratama bez kamate.

Naselje Cena parking mesta Učešće 20 % Mesečna rata
Dr Ivan Ribar 5400 €+PDV 1296 evra 86 evra

 
Način isplate garažnog mesta

Kupac je obavezan da u roku od 7 dana od potpisivanja ugovora o kupoprodaji uplati 5% kapare od ukupne vrednosti garažnog mesta, a ostatak ugovorene vrednosti sa rokom isplate od 30 dana za kupce koji gotovinski plaćaju garažno mesto, odnosno 60 dana za kupce koji kupovinu nepokretnosti realizuju putem kredita.

STEPA STEPANOVIĆ

Cena garažnog mesta u naselju Stepa Stepanović je 6480 evra sa PDV. Kupac garažnog mesta obezbeđuje 20 odsto vrednosti na ime učešća (1296 evra), a preostali iznos uplaćuje u jednakim mesečnim ratama sa maksimalnim rokom otplate do 15 godina bez kamate (180 rata). U ovom slučaju, mesečna rata za garažno mesto iznosi 28 evra.

Maksimalni period otplate garažnog mesta je 15 godina, ali može biti i kraći, u skladu sa mogućnostima i potrebama kupca.