Земунске капије ће ускоро дочекати прве станаре. Зграде Ц, Д и Е се припремају за усељења. Ускоро ће свака стамбена јединица постати нечији дом, јединствен и посебан. Нови станари ће свој животни простор оплеменити и учинити га местом на коме се граде нове успомене и остварују најлепши снови.

Уколико размишљајте о куповини стана у Земунским капијама, обавештавамо вас да до краја године купцима двособних станова одобравамо попуст од 3 одсто. У понуди су двособни станови од 47м2 до 55м2 у објектима прве фазе Ц, Д и Е. Цене станова са попустом се крећу у распону од 1371 €/м2 до 1478 €/м2 без ПДВ-а.

У продаји су станови осталих структура у објектима Ц, Д, Е и Г по цени од 1371 €/м2 до 1530 €/м2 без ПДВ-а. Цена гаражног места уз могућност отплате на 5 година без камате износи 7500 € без ПДВ-а, док за једнократну исплату одобравамо попуст од 25 %, тако да цена гаражног места износи 5.625 евра без ПДВ-а.

Грађевинска дирекција Србије одобрава краткорочну бескаматну позајмицу до 9,1 % вредности стана купцима првог стана, који остварују право на повраћај ПДВ-а. Бескаматну позајмицу купац првог стана може да искористи за обезбеђивање учешћа за стамбени кредит.