Грађевинска дирекција Србије је завршила изградњу прве фазе Земунских капија-објеката Ц, Д и Е са 323 станара. Први станари новог насеља дочекали су 2019. годину у својим становима.

Уколико размишљајте о куповини стана у Земунским капијама, обавештавамо вас да до јуна 2019. године купцима двособних станова у приземљу зграда Ц,Д и Е одобравамо попуст од 3 одсто. Цене станова са попустом се крећу у распону од 1413 €/м2 до 1459 €/м2 без ПДВ-а.

У понуди су и станови у објекту Г. За све уговоре оверене до краја јануара одобравамо попуст од 4 одсто, након чега ће важити пуна цена квадрата у распону од 1410 €/м2 до 1588 €/м2 без ПДВ-а, у зависности од структуре стана, квадратуре и позиције у згради.

Цена гаражног места уз могућност отплате на 5 година без камате износи 7500 € без ПДВ-а, док за једнократну исплату одобравамо попуст од 25 %, тако да цена гаражног места износи 5.625 евра без ПДВ-а.

Грађевинска дирекција Србије одобрава краткорочну бескаматну позајмицу до 9,1 % вредности стана купцима првог стана, који остварују право на повраћај ПДВ-а. Бескаматну позајмицу купац првог стана може да искористи за обезбеђивање учешћа за стамбени кредит.